Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Oslo
Annonsen "Start-up søker brennende interessert .NET/web-utvikler." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Start-up søker brennende interessert .NET/web-utvikler. Selskapet er en norsk start-up som har unike lø (...)

Tilbyr jobb

Start-up søker brennende interessert .NET/web-utvikler.

Selskapet er en norsk start-up som har unike løsninger for kommunikasjon og aktivitetsstyring. Selskapet har en solid finansiell stilling, og trenger en kandidat som kan bidra til å utvikle morgendagens digitale løsninger.


Arbeidsoppgaver:

Meget sentral rolle i utviklingsteametUtvikling av backend og integrasjonstjenester som danner grunnlag for web- og mobilbaserte klienterDelta i det løpende arbeidet rundt arkitektur, sikkerhet og teknologivalgUtforme løsningsskisser, utvikle og teste løsninger før lanseringDriftsstøtte

Kvalifikasjoner:

Brennende interesse for utvikling av web-teknologi og web-baserte løsningerGod erfaring med MVC og tilhørende teknologier, C#.NET, JSON og SQLErfaring med Windows Azure, Visual Studio, continuous integration/deployment, GitErfaring med HTML5, CSS3

Oppdraget:

Søker primært etter selvstendige utviklereFor den riktige konsulent kan oppdraget være langvarigSøker etter kandidater fortrinnsvis med 1-5 års erfaring (ikke senior-priset)
tid Lagt inn
region Region

Følg nye Fulltidsjobb, Oslo annonser på Facebook

108 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk