Annonsen "Start-up søker brennende interessert .NET/web-utvikler." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Start-up søker brennende interessert .NET/web-utvikler. Selskapet er en norsk start-up som har unike lø (...)
Start-up søker brennende interessert .NET/web-utvikler.

Selskapet er en norsk start-up som har unike løsninger for kommunikasjon og aktivitetsstyring. Selskapet har en solid finansiell stilling, og trenger en kandidat som kan bidra til å utvikle morgendagens digitale løsninger.


Arbeidsoppgaver:

Meget sentral rolle i utviklingsteametUtvikling av backend og integrasjonstjenester som danner grunnlag for web- og mobilbaserte klienterDelta i det løpende arbeidet rundt arkitektur, sikkerhet og teknologivalgUtforme løsningsskisser, utvikle og teste løsninger før lanseringDriftsstøtte

Kvalifikasjoner:

Brennende interesse for utvikling av web-teknologi og web-baserte løsningerGod erfaring med MVC og tilhørende teknologier, C#.NET, JSON og SQLErfaring med Windows Azure, Visual Studio, continuous integration/deployment, GitErfaring med HTML5, CSS3

Oppdraget:

Søker primært etter selvstendige utviklereFor den riktige konsulent kan oppdraget være langvarigSøker etter kandidater fortrinnsvis med 1-5 års erfaring (ikke senior-priset)


pris Annonsetype
Tilbyr jobb

tid Lagt inn

område Område

følg nye Fulltidsjobb, Oslo
annonser på Facebook
Se Kjøp og salg Fulltidsjobb, Oslo gruppa på Facebook ikon
Se Kjøp og salg Fulltidsjobb, Oslo gruppa på Facebook ikon

66 nye annonser i dag


Se flere nye...

Søk: