Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Motorsykkel / Troms og Finnmark / Harstad
Ingen bilde for SISTE SJANSE. Sykkelen settes inn til vinterlagring etter denne annonsen slutt. Kjøpte sykkelen for 3 (...)

Til salgs til høystbydende over 30 000,- kr

SISTE SJANSE.
Sykkelen settes inn til vinterlagring etter denne annonsen slutt.

Kjøpte sykkelen for 3 år siden. Den ble brukt litt den sommeren, fikk service før så bli plassert på lager for vinteren. Fikk ikke brukt den sommeren 2018 eller 2019. Den har stått tørt og godt. Er byttet en del lys med Led, nytt batteri og nye høytalere. Er lagt opp til ny stereo, (har den originale) (kan la ett anlegg av uviss funksjon følge med). Men siden jeg bruker lyd i hjelmen, har stereo i sykkelen ikke blitt prioritert. Sykkelen har fått seg ett par småturer rundt i byen, men jeg har bare ikke tid. Har så absolutt ikke lyst til å selge og håper egentlig jeg ikke får solgt.
Kjent feil (tank måler er litt vimsette). Bør muligens ha ny radiator vifte.

Følger med DOD Hummer MC-Kamera for 1500,- ekstra https://www.japanphoto.no/kamera/bilkamera/dod-hummer-mc-kamera Og Tom Tom rider GPS. Akkurat byttet olje, oljefilter, kjølevæske og gear olje. Følger med nytt komplett sett bremseklosset. Har satt ned prisen til "høstpris", så den diskuteres ikke.
Ingen kjente feil. Selges "som er".
Ps. Er ute etter en varebil. Må være krok, kunne dra minst 2T, AC og Diesel. Bonus er 4WD og automat.
Kontakt info er utilgjengelig i utlandet
88 stk. sidevisninger | Se statistikk
Følg nye Harstad annonser på Facebook
Kjøp og salg Harstad...
371 likerklikk