Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Fulltidsjobb / Oslo
Annonsen "Tjenestedesignere med erfaring ønskes i Oslo." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Tjenestedesignere med erfaring ønskes i Oslo. Økt fokus på designdrevet innovasjon, tjenestedesign og g (...)

Tilbyr jobb

Tjenestedesignere med erfaring ønskes i Oslo.

Økt fokus på designdrevet innovasjon, tjenestedesign og gode brukeropplevelser i markedet gjør hverdagen veldig morsom for oss som jobber i skjæringspunktet mellom teknologi, design og innovasjon i Knowit. 

Vår designavdeling består av tjenestedesignere, interaksjonsdesignere, grafiske designere, UX-designere og frontend-designere. Og nå trenger vi flere gode hoder inn i familien vår. 

 

Du har som oss stor lidenskap for å lage nydelige opplevelser samtidig som det vi lager gjør verden et lite stykke bedre – dag for dag. Du har jobbet noen år allerede som tjenestedesigner, og du elsker det. Virkelig elsker det.

 

Å bli kjent med nye mennesker er lett for deg og du finner løsninger som andre ikke har tenkt på fordi du forstår hva folk trenger basert på innsikt. Du kan argumentere godt for det du gjør underveis og du er glad i å holde presentasjoner og drive workshoper. Å jobbe i tverrfaglige team, bli kjent med nye fagområder og benytte ny kunnskap for å alltid lage noe bedre enn forrige gang er et must for deg.

 

Men noe av det viktigste: at du er en skikkelig god kollega som alltid har fem minutter til overs for å gruble sammen på en liten designutfordring, ny problemstilling eller bare heie litt på naboen din. 

 

Arbeidsoppgaver

være en ildsjel og pådriver for helhetlig kundeopplevelsedrive rådgivning og konseptutvikling fra innsikt til implementeringplanlegge og fasilitere workshopsplanlegge, innhente og analysere brukerinnsiktjobbe med interaksjonsdesign eller design ved behov

Kvalifikasjoner

mastergrad eller tilsvarende innen tjenestedesign/ design thinking/ systemorientert designminimum 2 års relevant arbeidserfaring med tjenestedesigngode formidlingsevner ved hjelp av historiefortelling, visualisering, metaforer osv.god kjennskap til tjenestedesignmetodikk

Vi tilbyr

et designmiljø med 20+ designeresvært godt tverrfaglig arbeidsmiljø med stor takhøydemasse fagnerder som elsker å dele det de kankjempefine lokaler i Nydalensosiale og faglige happenings
tid Lagt inn
region Region

Følg nye Fulltidsjobb, Oslo annonser på Facebook

108 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk