Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Oslo
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Hei. Så lenge denne annonsen er annonsert så vil vi trenge ett nytt bosted. Vi er en hyggelig muslimsk (...)

Ønskes leid

Hei.

Så lenge denne annonsen er annonsert så vil vi trenge ett nytt bosted.

Vi er en hyggelig muslimsk småbsrnsfamilie, som ser etter ett nytt bosted da huseier skal disponere sin leilighet selv om ikke så alt for lenge.

Vi er ett gift par på 26 år og 32 år, med to små barn/baby ei datter på 4 år og en sønn på 20 mnd. Vi er en hyggelig ansvarsfull pliktoppfyllende småbarnsfamilie, med fast sikker og trygg inntekt og vi er sikkere betalere. Vi liker og holde det rent og ryddig rundt oss, og vi røyker ikke fester ikke og vi har ikke dyr. Om du dere har en leilighet med likheter som er nevnt i denne annonsen så ikke nøl med og ta kontakt. Via meld her eller via sms på tlf nr [nummer] 54 så blir vi enige om eventuell visning. Vi har meget gode referanser ved behov. Vi har også annonsert annonse på finn.no ved bolig ønskes leid finn koden er: [nummer] ta gjerne en titt på annonsen ved interesse send meld via gratis-annonse eller finn.no eller sms evt ringe slik at vi kan avtale visning men det foretrekkes at bilder blir sendt før visning.

NB vi er villige til og flytte til andre omeråder i oslo/akershus mot at det er god kollektivtransport til oslo paga jobb og venner og familie i oslo/akershus.

Vi ønsker kun sertiøse hendvendelser, det er kun serriøse hendvendelser som vil bli besvart.

Vi ser frem til og høre fra deg/dere og komme på visning og vi håper på positive hendvendelser.:-)

NB paga jobb kan det være vannskelig og nå oss per tlf men vi vil da ringe opp vi ser derfår at du/dere tar kontakt via sms eller meld på innboksen her eller via tlf så kontakter vi deg/dere tilbake.

Kunn serriøse hendvendelser vil besvart om du/dere ringer vil kunn anrop med tlf nr vil bli besvart. Skjulte anrop vil ikke bli besvart.

Nei takk til tlf selgere.

Takk.
Leilighet
70 m2
2 soverom
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hvitevarer, Kabel-TV, Møbler, Rolig, Sentralt
Følg nye Oslo annonser på Facebook
Kjøp og salg Oslo ...
875 likerklikk