Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Tjenester / Vestland / Bergen
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Har du utfordringer med søtsaker, kaker, sjokolade og sukker? Hypnose kan være være til hjelp for deg ti (...)

Tjeneste tilbys

Har du utfordringer med søtsaker, kaker, sjokolade og sukker?
Hypnose kan være være til hjelp for deg til å bli kvitt søtsuget, sukkeravhengigheten eller det å gå ned i vekt.

kontakt oss for mer informasjon og bestille din time med oss.

Epost: [e-post]

Hypnose tatt i bruk i terapi gir oss et fantastisk verktøy. Du kan innen relativt kort tid bli kvitt utfordringer og problemer du møter i hverdagen. Noe av det kan være at du ønsker å slutte å røyke, gå ned i vekt, bli kvitt angst og fobier med mer for å nevne noe. Hypnose er en trygg og helt naturlig behandling hvor du er avslappet og hud har til enhver tid full kontroll.
Mange engster seg for at de skal miste kontrollen, men dette trenger du ikke være bekymret for. Du er til enhver tid bevisst. Les mer om dette på vår faq-side.

Hypnose er ikke det samme som å sove slik mange tror, ettersom at en gjerne har har hørt hypnotisører i sceneshow si ordet sov. Dette er en vanlig misoppfatning, du kan godt beskrive tilstanden som å dagdrømme, eller bevissthetstilstander du er i når du leter etter smøret i kjøleskapet og ikke ser det selv om du vet det er der, like foran deg. Du sover ikke, men er i en tilstand som kalles fokusert bevissthet.
Det underbevisste sinnet er i denne tilstanden mottakelig for kontakt. Til eksempel kan vi nevne de tilfeller der du har et ønske om å endre det vi ville kalt en «systemfeil». Slike feil kan være at du skal vise frykt, redsel og angst når du møter en edderkopp, eller at snop og godteri er noe du bare MÅ ha hver kveld…

Hos Bergen Hypnose inviterer vi våre klienter til å gjennomføre behandlingen sittende eller liggende i en god stol, eller en behagelig sofa. Behagelig og avslappende atmosfære er med på å forbedre resultatene dine. Dernest vil den endrende behandlingen bli foretatt med positive suggesjoner. Du vil huske alt etterpå og føle deg frisk og opplagt som etter en lang hvil.

Det er underbevistheten vi har som mål i hypnoterapien. Ofte er det her barrierene som gjør det vanskelig for oss å gjøre endringer er lagret. Det er viktig at vi får både bevisstheten og ubevisstheten til å samarbeide og på den måten skaper vi endringer i sinnet.

Vi ser fram til å høre fra deg.
Følg nye Bergen annonser på Facebook
Kjøp og salg Bergen...
685 likerklikk