Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Annen eiendom / Viken / Moss
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Utleie av næringslokale i Moss sentrum. Jeg leier ut mitt lokale i Prinsensgate 6 for kortere eller len (...)

Til leie for 10 500,- kr per måned

Utleie av næringslokale i Moss sentrum.
Jeg leier ut mitt lokale i Prinsensgate 6 for kortere eller lengre tid. Kjellerlokale med store vinduer mot bakgård. Ca [nummer] kvadratmeter tilgjengelig areale i lokalet kan benyttes ved korttidsleie. Brukes i dag primært til lager og lett produksjon av dekorasjonsmateriell. Kan benyttes som ateliè og arbeidslokale for kunstnere, håndtverkere. Som kurslokale, kontor m. m. Muligens også til musisering, så lenge det ikke er urimelig høyt eller pågår konstant.

Jeg som leier ut er sykemeldt og koronastengt. Leier ut til kostpris. Jeg betaler mva på leien, men kan også leie ut uten mva, om leietager ikke driver momsbasert virksomhet. Pris: 2.625,- kr i uka uten mva. 3.500,- kr. i uka inkl.mva. Pris: 10.500,- kr. i mnd. uten mva. 14.000,. kr. i måneden inkl. mva.

Lager og utstyr til utleier blir stående ved korttidsleie, men kan ryddes vekk i tilstøtende lagerrom o.l for å frigi areal.

Også interessert i å overføre kontrakten permanent til mulig ny leietager.
I det er tilfelle vil lokalene bli tømt og ny leietager får tilgang på 100 kvm i hovedlokale og et tilstøtende lagerrom på 39 kvm + wc, trapp og inngangsparti. Kontrakten går til 31.12 2023. Kan sannsynligvis forlenges.

Sentralfyring, strøm og oppvarming inkl. i leien. Ta kontakt for mer info eller befaring..
Følg nye Moss annonser på Facebook
Kjøp og salg Moss...
275 likerklikk