Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Udefinert region
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for kan leie i hvilken som helst kommune, men fikk ikke flere valg! hei! vi er et par med hund som ønsker og (...)

Ønskes leid

kan leie i hvilken som helst kommune, men fikk ikke flere valg!
hei! vi er et par med hund som ønsker og leie en leilighet eller et hus egentlig hvor som helst eneste som er at det kan ikke være alt for langt unna kollektivtrafikk da vi ikke har bil men vi er unge spreke så trenger ikke være rett utenfor døren heller! :) kan være behjelpelige med vedlikehold av leiligheten/huset. ønsker gjerne en liten hageflekk, kan også være behjelpelig med gårdsarbeid helt gratis om det skulle trengs! mange års erfaring med travhest og husdyrshold.Vi har begge fast inntekt. er stille og rolige, og holder orden rundt oss, sorterer søppel. er ikke vannsklige og spørre om det skulle være noe. kan flytte inn på kort varsel, ønsker gjerne langtidsleie, og kan skrive kontrakt for opp til 3-5 år men kortidsleie kan bli vurdert. vi har en flott blandingshund på under 1 år hun heter lykke og er en stor del av familien. vi har ikke barn og har ikke noe planer om og ha det i fremtiden. jeg driver litt med musikk så kan høres en sjelden gang.

depositum og husleie blir betalt ved innflyttelse.
som sakt så har vi ikke bil, så om det ligger et stykke unna vestfold blir vi da nødt for å snakke over mail og telefon da visning ikke vill være en mulighet.
vi har satt oss en sum på 9.000 max 10.000 men da må det være med strøm og internett. om oppussing er ønskelig ønsker vi redusert husleie.

gjerne fortell litt om deg/dere på e-mail, legg gjerne ved bilder av leiligheten/huset/småbruket og fortell også hva dere forventer av oss
Følg nye annonser på Facebook