Gratis Annonse

Alle Annonser / Eiendom / Bolig / Utlandet
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Villa Bella ligger på kreta i Heraklion området. Villaen går over tre etasjer og er på 288 kvm. En meget (...)

Til leie for 2 160,- kr per dag

Villa Bella ligger på kreta i Heraklion området. Villaen går over tre etasjer og er på 288 kvm. En meget elegant ferievilla med luksus og stil. Villaen har til sammen 6 soverom og 6 bad og et privat svømmebasseng.

En fantastisk sandstrand ligger bare 3,5 km unna, og gjester av villaen er gitt med gratis solsenger og parasoll under sitt besøk på stranden.I underetasjen finner du 2 suiter med en dobbeltseng hver og en sofa som blir til seng og 2 bad. Hvert bad har et boblebad. En intern trapp fører til første etasje, hvor du finner en åpen kjøkkenløsning med stue og spisestue til tolv gjester. Også en kontorpult og 2 wc med dusj.

I andre etasje er det 4 soverom - to med dobbeltseng og to med to enkeltsenger - og 2 bad med boblebad. Alle soverommene har egen balkong for å tilby uendelig utsikt til sjøen. Franske dører fører til en vakker veranda med utemøbler og med utsikt til sjøen og området rundt.

Alle rommene har satellitt - samrt TV, wifi og hele villaen har aircondition.

Utsiden av villaen tilbyr et stort 44 kvm basseng med barnebasseng, en vakker marmorert sofa og bord hvor du kan nyte middagen eller lunsj og en innebygd grill, til og med en bar!

Området Kokkini Hani er et voksende turistområde med alle fasiliteter og en rekke strender å velge mellom. På Kokkini Hani finner du også mange barer, tavernaer og kafeer, butikker, supermarkeder og minibanker. Plasseringen av villaen er ideell, da det er bare 15-20 minutters kjøring fra flyplassen og Hersonnisos.
Bil er nødvendig.

https://www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie/ad.html?finnkode= [nummer]
Hus
288 m2
6 soverom
Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Hvitevarer, Møbler, Rolig, Turterreng , Utsikt
Følg nye Eiendom annonser på Facebook
Kjøp og salg Eiendom...
275 likerklikk