Gratis Annonse

Alle Annonser / Jobb og tjenester / Tjenester / Oslo
Annonsen "Vippe extensions. Jeg jobber som frisør og i tillegg driver jeg med vippe-extensions." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Vippe extensions. Jeg jobber som frisør og i tillegg driver jeg med vippe-extensions. Jeg har jobbet med (...)

Tjeneste tilbys

Vippe extensions. Jeg jobber som frisør og i tillegg driver jeg med vippe-extensions. Jeg har jobbet med extensions hjemmefra nesten 2år og har mange fornøyde kunder.
Vippe-extensions har blitt utrolig populært de siste årene, av flere grunner. Blant annet fordi det gir deg vipper som holder seg både lange, fyldige og mørke – døgnet rundt! Det har også blitt populært fordi kunden selv kan være med å bestemme akkurat hvordan resultatet skal bli – hvor mange og lange, tykke og naturlige du ønsker.
I motsetning til løsvipper settes vippe-extensions på én og én vippe som en forlengelse av det allerede eksisterende håret. Dette gir stylisten en unik grad av kontroll. Resultatet er fantastiske vipper som både ser naturlige ut og er skreddersydd for akkurat ditt ansikt og dine øyne. 
Disse vippene skal ikke falle av før dine naturlige vipper fornyes – etter cirka fire til fem uker.
Vippe-extensions finnes i forskjellige lengder og har en naturlig bøy.
Tilbyr som et introduksjonstilbud nye sett med klassiske vippeextensions for 200 kr (normal pris 800nok). Påfyll innen 3 uker for 400 kr
tid Lagt inn
region Region
Bransje
Vippe extensions
Bedriftsnavn
GetLashed


181 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play


Søk