Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Bil / Oslo / Oslo
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Hei, vurderer å selge min Volvo s60.Dette er fordi min clutch er defekt samt også en/noen støtdemper. De (...)

Tjeneste ønskes utført

Hei, vurderer å selge min Volvo s60.Dette er fordi min clutch er defekt samt også en/noen støtdemper. De er slitte. Har alt av clutch tilbehør for å bytte den selv. Men jeg får ikke dette til. Jeg har lenge søkt hjelp, men hittil ingen lykke. Bare blitt lovet fram og tilbake at noen har stilt opp sånn muntlig men ikke blitt utført noe i praksis. Jeg ber forsatt om hjelp, heller det enn å selge den egentlig, mot betaling selvsagt. Bilen sånn sett utover dette,er ellers veldig fin og ren,både utenfor og inni. Lakken denne bilen har, er i metallic lakk. Har ellers utover dette, ikke hatt problemer med den. Den har gått klokke fint. Null rust. Men er helt tom for ideer om veien videre om ikke den kan bli fixet, da blir det salg. Finnes det noen her som gjerne ønsker å stille til disposisjon? Jeg stiller gjerne opp som en assistent om behov og som betaler. Min bil er mitt liv alt, inkl min jobb. Det er mye utstyr i denne bilen som er montert i xtra utstyr. For mer info kan jeg kontaktes over mail men også tlf er ok og. I tillegg til utstyr vedlagt i annonsen, er det også mulighet for å spille av dvd filmer. Samt også montert ryggekamera opp under bak luken- bagasjekokket og 2 stk runde 1.000-metere med halogen pærer h7 fjernlys fra Hellanor montert på skilt platene og ikke i selve karoseriet til bilen. Alt fungerer. Pioneer annlegg med altså innbygget dvd spiller ryggekamera og navigasjon og pioneer forsterker montert opp under hatte hyllen. Ikke lett synlig Bilen er også utstyrt med motor varmer. Mye brukt på vinter kalde dager. Alt som er gjort på bilen, er profesjonelt utført. Det følger også med bilen, ski boks og tak raills. Svært lite brukt. Og godt varetatt. Absolut ikke noe tull. Min bil ble håndtert av godkjente håndverkere Frydenbø samt radio service. Masse bil for penger. Det er veldig vedmodig å selge den. Det blir i så fall med veldig tungt hjerte, enn å få den tilbake på norske veier. Ellers utover dette, er det devserre ikke skilt på bilen, da disse er innlevert biltilsynet. EU Kontroll mangler.
Volvo
S60
2005
280 000 km
Diesel
Manuell
ABS-bremser, Airbag, Alarm, Antiskrens (ESP), Antispinn (ASR), Elektriske speil, Elektriske vinduer, Hengerfeste, Hjul/dekk vinter, Klimaanlegg (Air Condition), Lettmetallfelger, Navigasjonssystem, Oppvarmede seter, Radio/CD, Sentrallås, Startsperre, Xenonlys