Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Bil / Udefinert region
Ingen bilde for Hei, vurderer å selge min Volvo s60.Dette er fordi min clutch er deffekt samt også en/noen støtdemper. D (...)

Tjeneste ønskes utført

Hei, vurderer å selge min Volvo s60.Dette er fordi min clutch er deffekt samt også en/noen støtdemper. De er slitte. Har alt av clutch tilbehør for å bytte den selv. Men jeg får ikke dette til. Jeg har lenge søkt hjelp, men hittil ingen lykke. Bare blitt lovet fram og tilbake at noen har stillit opp sånn muntlig men ikke blitt utført noe i praksis. Jeg ber forsatt om hjelp, heller det enn å selge den egentlig. Bilen sånn sett utover dette,er ellers veldig fin. Null rust. Men er helt tom for ideer om veien videre om ikke den kan bli fixet, da blir det salg. Finnes det noen her som gjerne ønsker å stille til disposisjon? Jeg stiller gjerne opp som en assistent om behov. Min bil er mitt liv alt, inkl min jobb. Det er mye utstyr i denne bilen som er montert i xtra utstyr. For mer info kan jeg kontaktes over fb msg og mail. I tillegg til utstyr vedlagt i annonsen, er det også mulighet for for å spille av dvd filmer. Samt også montert ryggekamera opp under bak luken- bagasjekokket og 2 stk runde 1.000-metere med halogen pærer h7 fjernlys fra Hellanor montert på skilt platene og ikke i selve karoseriet til bilen. Alt fungerer. Pioneer annlegg med altså innbygget dvd spiller ryggekamera og navigasjon og pioneer forsterker montert opp under hatte hyllen. Det er motorvarmer med innstilling for timer ved aktivering av denne. Masse brukt om vinteren. Den ble alltid satt til samme kl alltid, nemlig kl 0600. Alt dette er proffesjonalt gjort. Absolutt ikke noe tull. Min bil ble håndtert av godkjente håndverkere Frydenbø samt radio service. Masse bil for penger. Det er veldig vedmodig å selge den. Det blir i så fall med veldig tungt hjerte, enn å få den tilbake på norske veier.
Volvo
S60
2005
280 000 km
Diesel
Manuell
ABS-bremser, Airbag, Alarm, Antiskrens (ESP), Antispinn (ASR), Elektriske speil, Hengerfeste, Hjul/dekk sommer, Hjul/dekk vinter, Klimaanlegg (Air Condition), Navigasjonssystem, Oppvarmede seter, Radio/CD, Sentrallås, Startsperre
Kontakt info er utilgjengelig i utlandet
76 stk. sidevisninger | Se statistikk
Oversikt over hvor annonsen har blitt publisert
Kjøp og salg bil (...kommenter)
Kjøp og salg kjøretøy (...kommenter)

Følg nye Kjøretøy annonser på Facebook

350 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play