Gratis Annonse

Alle Annonser / Kjøretøy / Motorsykkel / Hedmark / Ringsaker
Annonsen "Yamaha Wr125x 2012 mod selges! Jeg selger nå min trofaste wrx." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Yamaha Wr125x 2012 mod selges! Jeg selger nå min trofaste wrx. Dette er veldig god og behagelig sykkel (...)

Til salgs for 35 000,- kr

Yamaha Wr125x 2012 mod selges!

Jeg selger nå min trofaste wrx. Dette er veldig god og behagelig sykkel som er veldig lettkjørt. Den har blitt godt vedlikeholdt og aldri hatt trøbbel med den, unntatt drivakslingen som røk for 1-2 k kilometer siden. Dette skjedde grunnet for stramt kjede. Den er byttet hos godkjent verksted og har kvittering på 9000kr for jobben. Sykkelen har gått 33*** akkurat nå, men er i daglig bruk så dette vil øke litt fram til den blir solgt. Sykkelen bærer ikke preg av kilometer stand motormessig.

Positivt:
Følger med ett sett helt nye Michelin Pilot Power 2CT dekk, dobbelt eksosanlegg og org deler. Står nå på fulgt tiger eksos som har en veldig god lyd. Det doble eksos anlegget har en helt sinnssyk lyd som vekker oppmerksomhet. Sitter også på nye Yamaha blinkere til 1500kr, Evotech skiltoppheng, nye ProTaper holker og LED parklys.

Negativt:
Lekker fra simringer også er det skader på venstre kåper men dette er noe som ikke er synlig på avstand. Begge festene til lykta er ødelagt så den sitter fast med teip akkurat nå.(prøver å få tak i ny) Begge høyre blinklysene sluttet å virke for litt siden, mistenker ledningsbrudd.

Send meg en pm om det er noe du lurer på.
Holder til i Brumunddal.
Selges for 35000kr eller bud.

Følg nye Ringsaker annonser på Facebook

335 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play