Jeg har brukt årevis på å utvikle surdeigsprodukter – men så stilte jeg meg spørsmålet:
Kan noe av surdeigens magi overføres til helt vanlig gjærbakst?
Svaret er: Ja. Og resultatet er nesten sjokkerende.
Brødet blir luftigere, høyere, saftigere – og med dypere smak og farge. Og dette er ikke bare teori – bildet viser to brød, laget med helt lik deig. Den eneste forskjellen? Det ene inneholder min egenutviklede gjærbooster:
Hevekraft™.
🧠 Produktet inneholder 400 år gammel tørket surdeigskultur og en rekke nøye utvalgte ingredienser som støtter hevingen, binder fukt og gir brødet mer smak.
🧪 Det er ingen gjær eller tilsetningsstoffer i blandingen – kun naturlige ingredienser, utviklet for å jobbe sammen med vanlig fersk eller tørr gjær.
Perfekt til vanlige brød, rundstykker, pizzadeig, horn og focaccia.
🧺 Brødene på bildet er fristekt – ingen form, ingen hevekurv. Likevel står det ene høyt og stolt. Det er kraften i Hevekraft.
📦 Bestill direkte
60 g rekker til 8–15 brød. Leveres hjem i postkassen for kun 129 kr inkl. frakt.
Bestill her:
www.drsurdeig.no/hevekraftEller betal direkte med vipps:
https://betal.vipps.no/zvjk
Annonsetype:
Til salgs for 129,- kr
Publisert:
Underkategori:
Mat og drikke