Gratis Annonse

Alle Annonser / Dyr / Katter / Akershus / Enebakk
Annonsen "Hei Jeg heter Bella og er 8 år." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Hei Jeg heter Bella og er 8 år. På grunn av allergi og astma må jeg nå finne meg en ny familie. Dette (...)

Gis bort gratis

Hei

Jeg heter Bella og er 8 år. På grunn av allergi og astma må jeg nå finne meg en ny familie. Dette er ingen enkel løsning for min matmor så det er ekstra viktig at jeg får ett godt og varig hjem.

Jeg er en katt som finner mine utvalgte og kan være litt skeptisk til noen mennesker men når jeg finner tryggheten er jeg en skikkelig kose katt. Jeg begynner å bli gammel så liker for det meste å ligge inne, men trives godt ute i sola hvor jeg kan fange mus og streife rundt på gårdsplassen. Jeg er vant til hunder men liker de ikke særlig godt så jeg trekker meg unna. Andre katter og barn går helt fint.

Jeg er chipet, sterilisert og fått ormekur. Jeg er vant til å kjøre bil. Om dere vil adoptere meg får dere en skikkelig fin pus med mye personlighet.

Min matmor kan gjerne bistå med pass om det trengs. Om jeg kan være katten for deg/dere, skriv en melding til min matmor da vel 🙏😁
tid Lagt inn
kategori Kategori

Følg nye Gis bort gratis, Enebakk annonser på Facebook

273 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play