Gratis Annonse

Alle Annonser / Dyr / Hunder / Agder / Grimstad
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for helgen opplevde familien vår en dyp tragedie. Vår lille vakre fineste engel Coco som vi reddet som gateh (...)

Ønskes kjøpt

helgen opplevde familien vår en dyp tragedie. Vår lille vakre fineste engel Coco som vi reddet som gatehund da vi var på ferie, døde da hun ble bitt av en større hund. Hunden som beit mente nok ikke å drepe, men dessverre var Coco så liten og skjør og tålte derfor ikke bittet. Vi hastet avgårde til dyrehospitalet, men livet hennes sto ikke til å redde.

Tilbake sitter vi helt hjerteknuste og dyp sorg da vi mistet vår lille baby. Vi kjenner sorgen som ekstra sterk nå da vi hadde gledet oss til juleferie og feiring samlet, både vi og vår firbeinte (hun hadde en handikapp og hinket derfor fint rundt på tre bein) venn ❤️ Slik ble det altså ikke. Vår trebeinte venn var i familien og var en del av familien vår i mange år.
Vi har tenkt en del og har hele livet vært vandt til å ha hund, og derfor har vi tatt en rask avgjørelse på at vi ønsker oss en ny hund. Gjerne en som ligner på engelen vår i både farge og størrelse, men farge er ikke så viktig. Hunden kan gjerne være valp eller en omplasseringshund. Vi garanterer at hunden kommer til et trygt og godt hjem og vil få masse kjærlighet. Vi er en familie på fire. Har barn der minstemann er 7, mellomste 8 og eldstejenta er 12 år. Vi har hatt hund hele livet og ungene er godt vandt med hunder. De er ikke for overveldende med hundene (plagsom oppførsel etc).
Jeg er hjemmeværende og utdannet sykepleier. Jeg skal litt lengre frem tid ut i arbeid, men da i deltidsstilling pga skade. Jeg har derfor ikke verdens beste økonomi, men ønsker så veldig å gi barna mine verdens fineste gave. Vi er alle klar over at ingen kan erstatte Coco jenta vår, men vi har et sterkt ønske om hedre henne og vil derfor kalle hunden opp etter henne om vi får en valp. Er det noen der som vet om en hund som har likhetstrekk med vår lille Coco og som trenger et nytt hjem?
Jeg har dessverre ikke råd til betale større summer 10k+++ for en hund og leter etter noen snille mennesker som evt har en som skal omplasseres eller kan akseptere en delbetalings plan. Jeg garanterer for at denne vil bli overholdt.

Vi bor i Grimstad på Sørlandet og har et stort hus med stor hage. Vi har et eget rom vi kan bruke som soverom til hunden, men sannsynligheten for at den blir å ligge med oss i sengen hver natt er nok størst ❤️ Hvis det er ønskelig for deg kan vi opprettholde kontakt med bilder, Facebook mm.

Jeg har tlf nummer [nummer] . Om det høres interessant ut må du gjerne ringe meg for å snakke mer.

Ha en fin dag!

Mvh
Miriam Erichsen
Følg nye Grimstad annonser på Facebook
Kjøp og salg Grimstad...
427 likerklikk