Gratis Annonse

Alle Annonser / Dyr / Hunder / Østfold
Annonsen "Tre små Lhasa apso blandingshunder kom til verden den 09.04." er arkivert
Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Tre små Lhasa apso blandingshunder kom til verden den 09.04. Det er to tisper og en hann. Disse ser ette (...)

Pris er ikke oppgitt

Tre små Lhasa apso blandingshunder kom til verden den 09.04. Det er to tisper og en hann. Disse ser etter et hjem fra 8 ukersalder. Altså starten av juni. Men ved behov så kan vi selvsagt ha dem hjemme lenger. Vi haster ikke med å bli kvitt dem fra dagen de er 8 uker. For oss er det en glede med valper, så det er ikke noe problem.

Mammaen er brun, pappaen er hvit. Dette er verdens snilleste hunder, som er meget barnevennlige og trygge. Jeg eier mammaen, og hun har aldri vist noe tegn til aggresjon/angst osv. Hun er en hund man kan gjøre alt med, uten at hun bryr seg. Barna kan dra i halen, og det kunne hun ikke brydd seg mindre om.

Valpene vokser opp midt i stua, blandet to små barn, og katt. De vil bli godt sosialisert. Valpene er nå svarte, men det som er så spennende er at de kan ende opp hvite. De forblir nok neppe svarte. Jeg tror de ender opp enten hvite eller lysbrune/beige.

De blir levert vaksinert og blir gitt ormekur på før levering. Det følger da med vaksinasjonskort og helsebok.
Lhasa apso blandingshunder

Følg nye annonser på Facebook

263 nye annonser i dag

Se flere nye...

Profilerte annonser


Last ned app
Get it on Google Play