Gratis Annonse

Alle Annonser / Dyr / Katter / Trøndelag / Trondheim
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for Hei mitt navn er Pumba. Jeg søker nytt hjem og har dessverre ikke hatt en bra start i livet. Jeg er fø (...)

Gis bort gratis

Hei mitt navn er Pumba.

Jeg søker nytt hjem og har dessverre ikke hatt en bra start i livet. Jeg er født på Melhus sammen med flere søsken, men min daværende matmor flyttet fra meg, de andre kattungen og min mor. Da kom min matmor nr 2 og hentet meg og min bror, og tok oss med hjem. Der var det ikke akkurat plass til 3 katter i en liten leilighet. Jeg ble også veldig frustrert, for jeg er vant til å få gå ute, men her var det altså liten mulighet til det. Når jeg ikke fikk utløp for ting, så gikk det utover den ene katten der. Noe som gjorde det ubeboelig både for mennesker og dyr der. Det har nå gått så langt at det ble vurdert at jeg ikke skulle leve lengre for det var ingen som kunne ta meg.

Min "tante" hentet meg, men hun har selv ikke mulighet til å ta meg da hun har en katt selv og leier til noen som ikke aksepterer enda en katt inn i leiligheten.

Jeg ble kastrert den 24.mai 2019, men ikke vaksinert. Er en frisk å rask gutt på 2 år nå i juni. Jeg er veldig glad i kos,elsker mennesker og går godt over ens med andre katter så lenge jeg får utfylt mine behov. Søker veldig kontakt og ligger helst og sover rett ved din side.

Jeg håper det er noen der ute som ønsker å tilbringe resten av mitt liv sammen med meg. Jeg ser frem til å møte deg!

Mvh Pumba

Følger med: kattedo, leker, mat for noen dager, mat og vann skål.

PS: den som viser interesse må være sikker på at dette blir Hannes permanente hjæm!
Blanding
Hannkatt
2 år gammel
Følg nye Gis bort gratis, Trondheim annonser på Facebook