Gratis Annonse

Alle Annonser / Dyr / Hunder / Agder / Froland
Varsel
Annonsen har utløpt og er nå arkivert.
Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.
Ingen bilde for 4 søte valper ledig. 2 lyse jenter, en lys gutt og 1 sort gutt. Ronja fikk 7 søte små valper den 11. Ok (...)

Til salgs for 19 000,- kr

4 søte valper ledig. 2 lyse jenter, en lys gutt og 1 sort gutt.

Ronja fikk 7 søte små valper den 11. Oktober. Ronja er en sort Labrador og far en sort puddel - Begge med stamtavle. Med andre ord første generasjons labradoodler. I kullet var det 4 lyse (2 tisper og 2 gutter) og 3 sorte (1 tispe og 2 gutter).

Både mor og far en særdeles vennlige og rolige familiehunder. Godt lynne og veldig selskapelige. Både mor og far er vant til utflukter til fjells og til havs og er fullverdige familiemedlemmer. Valpene vil få og har fått den oppfølging de skal ha med ormekur, vaksiner, helsesjekk, helsekort og chip. De vil også sosialiseres med både barn og katter og får masse kos og stell hver dag. Levering vil skje først etter 8 uker fra fødsel (tidligst 6. desember). Ved interesse og ønske om mer informasjon vedr. kullet, mor og far etc. ber vi dere ta kontakt. Skriv gjerne også litt om dere selv og oppgi telefonnummer. Ved ev. reservasjon vil vi ta et depositum på kr 3000,-. Vi følger NKK's kontrakt for hundekjøp.

Vi tar gjerne i mot besøk for å hilse på valpene og kan etter ønske levere dem tettere opp mot Jul.
Labradoodle
Følg nye Froland annonser på Facebook
Kjøp og salg Froland...
130 likerklikk